Fındık önemi ve geleceği semineri yapılacak

Fındığın önemi ve geleceği Türkiye Gıda İnovasyon Platformu TÜGİP ve Giresun Üniversitesi ortaklığında bugün gerçekleşecek seminerde ele alınacak.

Fındığın önemi ve geleceği Türkiye Gıda İnovasyon Platformu TÜGİP ve Giresun Üniversitesi ortaklığında bugün (24-2- 2022) gerçekleşecek seminerde ele alınacak. Türkiye gıda sektöründe, 2 milyar doları aşkın ihracat hacmiyle en önemli stratejik ürünlerden biri olan fındık, hem ekonomik hem de inovatif ürün ve üretim yönleriyle sektörün önde gelen bilirkişileri tarafından değerlendirilecek. GRÜ Güre Yerleşkesinde yapılacak olan seminerde TÜBİTAK MAM Başkan Danışmanı INNOFOOD Proje Koordinatörü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar’ın yanı sıra TÜBİTAK MAM Yaşam Bilimleri Gıda Araştırmaları Başuzman Araştırmacı / MycoTWIN Proje Koordinatörü Dr. Hayrettin Özer ve Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TÜGİP Gıda Sanayi Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Pala konuşmacı olarak katılacaklar.

23 Şub 2022 - 15:27 - Ekonomi --- Okunma



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeşilgiresun Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeşilgiresun Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Yeşilgiresun Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeşilgiresun Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Fındık Fiyatı 2022 için ne kadar açıklanmalı?