GRÜ'de "Gastronomi Çalıştayı"

Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Koordinatörlüğü'nde “Giresun Gastronomisinin Mevcut Durumu ve Geleceğine Yönelik Öneriler” konulu gastronomi çalıştayı düzenlendi.

Haber  Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Giresun gastronomisinin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önerilerin görüşüldüğü çalıştay Turizm Fakültesi öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Giresun’da gastronomiyle ilgili faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen çalıştay iki oturum şeklinde düzenlendi.

İlk oturumunda Giresun gastronomisinin güçlü ve zayıf yanları ile Giresun gastronomisine yönelik fırsatlar ve tehditlerin neler olduğu masaya yatırıldı.

İkinci oturumunda ise Giresun gastronomisinin geleceği ve gelişimine yönelik öneriler tartışıldı.

Çalıştay'dan elde edilen sonuçların rapor haline getirilerek yerel ve ulusal basının katılımıyla Valiliğimize sunulması ve çalıştayda ortaya konulan önerilerin takipçisi olunması konusunda fikir birliğine varıldı.

18 Nis 2024 - 17:00 Giresun- Eğitim --- Okunma

Mahreç  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeşilgiresun Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeşilgiresun Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeşilgiresun Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeşilgiresun Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.